GUDELJ OTKRIO: Evo gde reprezentativac Srbije želi da završi karijeru

Filip Milošević

01. 03. 2024. u 19:19

Nemanja Gudelj se polako oporavlja od povrede i do kraja marta bi trebao da ponovo kroči na fudbalske terene širom Španije. Dok teče oporavak, srpski reprezentativac je otkrio gde bi voleo da završi profesionalnu fudbalsku karijeru.

ГУДЕЉ ОТКРИО: Ево где репрезентативац Србије жели да заврши каријеру

Foto: AP

Dok teče oporavak i priprema za povratak Gudelj je dao intervju za holandske medije

Ono što je svakako bilo najzanimljivije čuti je gde bi reprezentativac Srbije voleo da završi karijeru. Neočekivano, u pitanju je NAC Breda gde je i počeo profesionalno da se bavi fudbalom.

- Razgovarao sa Džonom Karelsom. Doveo me je iz omladinca B u to vreme u rezervni sastav. On je bio prvi trener koji je to video u meni. Tada je Karelse preuzeo tim i sa njim sam se još više razvio i postao predmet pažnje nekoliko klubova. Zaista sam mu zahvalan. Zahvaljujući njegovom poverenju, imao sam priliku da izgradim veliku karijeru i pitao me je da li bi se jednog dana vratio. Mislim da bi bilo lepo završiti u NAC-u. Šlag na torti - rekao je Gudelj za "ELF Voetbal".

Iskusni vezista je ponikao u Bredi, za NAC je odigrao 87 mečeva, nakon čega je redom branio boje za AZ Alkmara, Ajaksa, Tjanđina, Gvangžua, Sportinga i trenutno Sevilje sa kojom ima ugovor do 2026. godine.

BONUS VIDEO: Gol kojim je Šerif Endiaje pogurao Zvezdu ka pobedi nad Čukaričkim

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti