SUPROTNO OD SVIH: Šveđani ne žele VAR u domaćem prvenstvu

Novosti online

29. 02. 2024. u 20:55

Dok je u većem delu evrope VAR već postao uobičajena stvar, u Švedskoj se idalje protive uvođenju nove tehnologije u domaćem fudbalu.

СУПРОТНО ОД СВИХ: Швеђани не желе ВАР у домаћем првенству

FOTO: N. Iljukić

Fudbalski savez Geteborga najoštrije je reagovao protiv uvođenja video tehnologije, pa su se tim povodom i oglasili iz pojedinih klubova pod okriljem ovog saveza, kako prenosi Aftonbladet.

 - Doneli smo ovu odluku protiv VAR-a pre tri godine i to su mišljenje naši predstavnici ponovili u nekoliko navrata. Stoga želimo da Geteborški fudbalski savez zauzme stav protiv VAR-a - rekao je Povel Fagerstrem, novi trener prvoligaša Gaisa.

I predsenik fudbalskog kluba Geteborg Ričard Berkling se oglasio tim povodom.

 - Retkost je da Eis, Gais i IFK Geteborg imaju isti stav oko jedne stvari... Ali to je pitanje toliko važno za prvoligaške klubove. VAR utiče na iskustvo publike, same utakmice i donosi velike troškove - zaključio je Berkling. 

BONUS VIDEO: PUNA MREŽA "BRĐANA": Ovako je Zvezda došla do trećeg gola protiv Čukaričkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!