"JOVIĆ IZDAJICA!" Italijani razapeli Srbina, Ibrahimović ga tera iz Milana

Novosti online

19. 02. 2024. u 09:24

FUDBALERI Monce pobedili su na svom terenu Milan sa 4:2, u meču 25. kola italijanske Serije A. Srpski internacionalac Luka Jović meč je završio u 53. minutu, nakon što je posle udaranja protivničkog igrača dobio direktan crveni karton.

ЈОВИЋ ИЗДАЈИЦА! Италијани разапели Србина, Ибрахимовић га тера из Милана

FOTO: Tanjug/AP

A to kao da je bio signal da se na Apeninima udari na Zvezdinog đaka, koga nazivaju izdajnikom i licitiraju da će na leto napustiti "rosonere".

"Piolija je izdala rotacija i Jović", piše današnja "Gazeta delo sport" koja je poraz Milana opisala kao "kolaps", dok i u ostalim tekstovima italijanskih medija može da se pronađe da su upravo Luka i trener Stefano Pioli najveći krivci za posrtanje Milana u Monci, posle koga će morati da se donose teške odluke.

Navodno, već je odlučeno da Antonio Konte od leta preuzme ekipu, videćemo da li će to biti i ranije, dok je posle crvenog kartona za Jovića - kamera zumirala Zlatana Ibrahimovića. Njegova reakcija je sve govorila i pitanje je da li će posle onoga što je učinio Srbin, ma koliko se dobro slagao sa njim van terena, savetovati vlasnika da ga zadrže i idućeg leta, pošto iako povremeno zablista, očigledno nije rešio neke bubice.

Podsetimo, Luka Jović je ove sezone odigrao 17 utakmica za Milan i postigao je pet golova, ulazeći sa klupe, dok je sada posle dugo vremena dobio šansu da igra od starta utakmice i nije opravdao poverenje trenera.

BONUS VIDEO: SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)