KEJN O BAJERNU: Moramo da igramo sa više energije

Novosti online

15. 02. 2024. u 22:15

Heri Kejn govorio je za nemačke medije o lošoj formi ekipe Bajerna iz Minhena, šta bi mogli biti uzroci ovako loših rezultata bavarskog giganta.

КЕЈН О БАЈЕРНУ: Морамо да играмо са више енергије

FOTO: Tanjug/AP

U nizu loših rezultata Bavaraca, novi poraz je došao i u ligi šampiona. Lacio je bio bolji na svom stadionu rezultatom 1:0. Posle ovog poraza svoje utiske o trenutnom stanju u Bajernu izneo je Heri Kejn.

 - Iza nas je zaista teška nedelja. Počeli smo dobro protiv Lacija. U prvom poluvremenu smo imali i neke velike šanse. U ovakvim mečevima to su veliki momenti i nismo uspeli da ih iskoristimo. Drugo poluvreme je jednostavno bilo potpuno razočaravajuće - rekao je Kejn.

Dodao je Kejn da ekipi fali samopouzdanje.

 - Moramo da igramo sa više energije, nedostajalo nam je samopouzdanja, previše lopti smo prelako predali rivalu i kazna je stigla. Naravno, kad smo ostali sa deset igrača na terenu, bilo je preteško. Sada moramo da se okrenemo sebi i sami nađemo odgovore - zaključio je napadač Bajerna.

Podsetimo, Bajern iz Minhena je prošli vikend ubeljivo poražen u Bundesligi od ekipe Bajera iz Leverkuzena 3:0, a potom su zabeležili neuspeh i u Ligi Šampiona od ekipe Lacija. Revanš meč u Ligi Šampiona će se igrati 5. marta.

BONUS VIDEO: MALO SREĆE NIJE NA ODMET: Gol kojim je Olajinka doneo 2:0 Zvezdi protiv Voždovca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)