DRAGAN ROSIĆ I VUKAN SAVIĆEVIĆ NA PRAGU VOJVODINE: Novosađani za vikend dovode pojačanja

S. B.

12. 01. 2024. u 18:58

PRAG zimskog prelaznog roka u Vojvodini, kako se očekuje već za vikend, prvi će preći Dragan Rosić, golman niškog Radničkog i Vukan Savićević, veznjak, reprezentativac Crne Gore, trenutno slobodan igrač.

ДРАГАН РОСИЋ И ВУКАН САВИЋЕВИЋ НА ПРАГУ ВОЈВОДИНЕ: Новосађани за викенд доводе појачања

S.B.

To za „Novosti“ potvrđuje Marko Jovanović, sportski direktor Novosađana, i naglašava da klupsko rukovodstvo i novog trenera Božidara Bandovića, interesuju samo istinska pojačanja, ali ne i „gomilanje igrača“.

- Sve uslove oko prelaska Rosića smo dogovorili sa Radničkim i preostalo je da za vikend preciziramo detalje sa golmanom, pa se nadamo da će sve biti završeno u obostranom interesu, jednako tako i sa Savićevićem- kaže Jovanović.

Novosađani su jesenas primili čak 32 pogotka, pa je jasno opredeljenje da pojačanje među stativama potraže u reprezentativcu Rosiću. Takođe, izvesno je da će konkurenciju u timu zaoštriti Savićević, “zvezdino dete“ na poziciji veznog igrača, koji je za naš najtrofejniji klub odigrao 51 meč za tri sezone. Takođe, igrao je u Slovanu u Bratislavi, Visli u Krakovu i turskim klubovima Samsunspor i Giresunspo.

– Želimo kvalitetna pojačanja da unaprede ekipu. Konkretne ponude za naša tri fudbalera smo odbili, jer želimo da sačuvamo tim a reagovaćemo jedino ako stigne ponuda koja se ne odbija. Želja je da do polaska na pripreme na Kipar, zaokružimo priču o prelaznom roku i imamo još nedelju dana za to- kaže Jovanović.

Božidar Bandović, novi strateg Vojvodine, ističe da ima uvid u tim i igru i da zna način za unapređenje igre Novosađana.

– Imamo kvalitetnu ekipu, a želimo da se pojačamo u svim linijama, kako bismo imali jaku konkurenciju jer Vojvodina uvek mora da ide napred. Tim ne zavisi od jednog igrača a na svakom od njih je da u određenoj minutaži daju doprinos. Jer, teren je merilo- kaže trener Bandović.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)