JUNAJTED TRAGA ZA TEN HAGOVIM NASLEDNIKOM: Prvi kandidat da zameni Holanđanina je bivši trener Reala

Novosti online

13. 12. 2023. u 17:49

MANČESTER junajted je završio učešće u Evropi što se tiče ove sezone, na blista ni u Premijer ligi pa se sve više priča o smeni Erika ten Haga. Već je počelo da se spekuliše ko bi mogao da nasledi Holanđanina na klupi "crvenih đavola".

ЈУНАЈТЕД ТРАГА ЗА ТЕН ХАГОВИМ НАСЛЕДНИКОМ: Први кандидат да замени Холанђанина је бивши тренер Реала

FOTO: Tanjug/AP

Kako prenosi "Relevo", ukoliko bi bišvi strateg Ajaksa ostao bez posla njega bi zamenio Đulen Lopetegi.

Španski stručnjak je od letos bez posla nakon što je napustio Vulverhempton. Klub sa "Old Traforda" se divi bivšeg strategu Reala.

Ipak, problem za upravu Junajteda predstavlja taj što Ten Hag ima još godinu i po dana ugovora i u slučaju otkaza inkasirao bi 15.000.000 evra. No, kako ekipa izgleda čini se da je njegova smena jedino rešenje za engleskog velikana.

Kada je Lopetegi u pitanju, njega bi u klubu sačekala neka poznata lica poput Kazemira, Rafaela Varana i Sehija Reguilona koje je trenirao u Real Madridu.

Bilo kako bilo Ten Hag je još uvek trener Junajteda, ali ga u nedelju čeka težak posao - gostovanje Liverpulu u Premijer ligi.

BONUS VIDEO: Trening fudbalera Crvene zvezde pred duel sa Mančester sitijem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!