I TO SE DESILO: Hari Megvajer najbolji igrač u Premijer ligi!

Novosti online

06. 12. 2023. u 16:59

Do ove godine Hari Megvajer važio je za najskupljeg defanzivca u istoriji fudbala, a 80 miliona funti uloženih nikada nije opravdao. Ipak, čini se da je ova sezona prekretnica za reprezentativca Engleske.

И ТО СЕ ДЕСИЛО: Хари Мегвајер најбољи играч у Премијер лиги!

FOTO: Tanjug/AP

Nekada je Megvajer bio predmet podsmeha zbog raznih gafova na terenu, a danas je, pod palicom Erika ten Haga očigledno preokrenuo situaciju, te čak dobio i priznanje za igrača meseca.

Engleski reprezentativac je odigrao sve tri utakmice (protiv Fulama, Lutona i Evertona) i bio jedan od najboljih pojedinaca svog tima. Đavoli su slavili u pomenutim duelima i to bez primljenog gola.

Megvajer je za Mančester odigrao 189 utakmica, zabeležio je osam golova i šest asistencija.

Tim sa Old Traforda nema sjajnu sezonu do sada. Trenutno su sedmi u Premijer ligi, dok su pred ispadanjem u Ligi šampiona pošto su poslednji u svojoj grupi pred šesto kolo i duel sa minhenskim Bajernom.  

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)