SRBIN I HRVAT U KLINČU! Nemanji Radonjiću preti izbacivanje iz tima

Novosti online

04. 12. 2023. u 12:58

Novi problemi za srpskog fudbalera Nemanju Radonjića. Kako pišu italijanski mediji, Srbin nema dobar odnos sa hrvatskim trenerom Ivanom Jurićem.

СРБИН И ХРВАТ У КЛИНЧУ! Немањи Радоњићу прети избацивање из тима

FOTO: EPA

I zbog toga postoji dobra šansa da će propustiti naredni meč svog tima u Seriji A. U najmanju ruku biće na klupi. A moguće da neće biti uopšte u timu.

Sukob se navodno dogodio na treningu Torina, poslednjem pred utakmicu 14. kola Serije A, pred susret sa Atalantom.

Odnos Jurića i Nemanje Radonjića i dalje je daleko od idiličnog, toliko da je prisustvo Srbina na meču protiv Atalante u velikoj opasnosti.

Prema onome što je preneo novinar Skaj sporta Paolo Agemo, ovi sukobi će verovatno dovesti do „isključenja“ Srbina u važnoj utakmici protiv Atalante.

Trener Torina na konferenciji za novinare nije otkrio ništa o tome, ali je poznato da je u skorijoj prošlosti bilo nekih nesuglasica između njih dvojice. Izgleda da su male šanse da vidimo srpskog igrača na terenu protiv Atalante.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!