BAJERN BAŠ VERUJE GOLMANIMA: Velikan iz Minhena povukao nesvakidašnji potez

Tanjug

28. 11. 2023. u 22:18

GOLMANI Bajerna Manuel Nojer i Sven Ulrajh potpisali su nove ugovore sa čelnicima kluba, saopšteno je ovog utorka na zvaničnom sajtu fudbalskog velikana iz Minhena.

БАЈЕРН БАШ ВЕРУЈЕ ГОЛМАНИМА: Великан из Минхена повукао несвакидашњи потез

Foto: EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Kako je navedeno, dvojica iskusnih čuvara mreže su stavili potpise na vernost klubu do juna 2025. godine.

Nojer je došao u redove Bavaraca iz Šalkea u leto 2011. i od tada je nezamenljiv na golu, preskakao je utakmice samo zbog povreda i kartona. Branio je gol Bajerna na čak 495 utakmica u svim takmičenjima.

On je sa klubom sa "Alijanc Arene" osvojio dve Lige šampiona (2013. i 2020), a istih godina je osvajao i Svetsko klupsko prvenstvo i UEFA Superkup, kao i ukupno 11 titula prvaka i pet Kupova Nemačke.

Ulrajhu je ovo drugi "mandat" u ekipi iz Minhena. Bio je u timu od 2015. do 2020, a vratio se 2021. godine. Gol Bavaraca branio je ukupno 78 puta i uvek je bio odlična zamena kad Nojer nije mogao da brani zbog povreda ili suspenzija.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave