ŠTA URADI MILE KITIĆ!? Oglasila se prva žena kluba i potvrdila da je Srbin kriv za haos u Zadru

Novosti online

10. 11. 2023. u 13:14

Na trening fudbalera Zadra u utorak po podne je došlo petnaestak članova navijačke grupe Tornado nezadovoljnih time što su igrači pobedu nad Omišom proslavili uz narodnjačke pesme Mileta Kitića, a sada je reagovala i predsednica Zadra Iva Bokanović.

ШТА УРАДИ МИЛЕ КИТИЋ!? Огласила се прва жена клуба и потврдила да је Србин крив за хаос у Задру

Foto: Printskrin/Instagram

- Ni u jednom trenutku niko iz HNK Zadar nije pozvao policiju zbog Tornada. To smo izneli i na okupljanju, što su shvatili i navijači jer je do njihovog dolaska pola grada pričalo o tome da oni dolaze na trening, a stigli su i fotografi. Tako da izričito demantujem bilo kakvu povezanost s pozivom policiji radi njihovog dolaska i ako znaju svi, normalno je da je vest došla i do policije, ali nikako ne od strane kluba - kazala je Iva Bokanović i dodala:

- Sa druge strane, ispred navijača smo prvo izašli Krševan Santini i ja, raspravili spornu situaciju, a ni u jednom trenutku tema razgovora nije bila preoblikovanje kluba i ničije nezadovoljstvo novim vlasnicima. Nakon toga smo zajedno sa navijačima otišli na teren da razgovaramo sa igračima. Razgovor između igrača i navijača je protekao u miroljubivom tonu, gde je predstavnik navijača prvo izrazio nezadovoljstvo zbog te pesme. Ispred igrača se javio kapetan Domagoj Muić i izneo zajednički stav. Nakon toga su se igrači i navijači rastali aplauzom, a navijače smo i pozvali da podrže dečke na idućoj domaćoj utakmici protiv Vodica. Izmišljanje i izvrtanje činjenica dela javnosti već postaje smešno - kazala je.

Odranije je poznato da uprava FK Zadra nije baš omiljena među pripadnicima "Tornada", u kojem ima i nezadovoljstva načinom preoblikovanja i privatizacije kluba.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)