BUGARI SE NADAJU, ALI... Krstajića na klupi menja bivši trener Zvezde?

Novosti online

28. 10. 2023. u 15:51

FUDBALSKI savez Bugarske razmatra zamenu za Mladena Krstajića, a jedan od prvih pikova je nekadašnji trener Crvene zvezde Rikardo sa Pinto, koji predvodi Apoel.

БУГАРИ СЕ НАДАЈУ, АЛИ... Крстајића на клупи мења бивши тренер Звезде?

Foto: EPA-EFE/Zsolt Czegledi

Portugalac je na Kipru trenutno pod četvoromesečnom suspenzijom zbog napada na sudiju, a reprezentacija iz komšiluka to želi da iskoristi i dovede ga na klupu.

Ipak, Apoel je u odličnoj formi dok ga sa klupe predvodi Sa Pintov pomoćnik, dok je on na tribinama, te je malo verovatno da bi ga se Kiprani odrekli.

Lideri kiparskog kluba su zadovoljni kako se stvari odvijaju i ukoliko ekipa nastavi sa pobedama neće biti potrebe da se dovodi novi trener. Štaviše, Apoel se žalio na odluku Saveza da kazni Sa Pinta i mogao bi Portugalski trener i ranije da se vrati poslu, ukoliko žalba bude usvojena.

Takav, sve realniji scenario, naterao je FS Bugarske da posegnu za "planom B" po kojem bi se šansa dala Stanimiru Stoilovu, doskorašnjem treneru Levskog.

Kako stvari stoje, Stoilov je i najbliži klupi reprezentacije koju očekuju još dve utakmice u kvalifikacijama za euro 2024. Predstavnici Saveza su najavili da će 1. novembra predstaviti novog selektora.

Bugarska prvi naredni meč igra protiv Srbije u Leskovcu, potom sa Mađarima, i probaće ono što im do sada nije uspelo - da u jednom od ta dva meča ostvari prvu pobedu u aktuelnim kvalifikacijama.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)