SAMARDŽIĆ PRVI PUT O NEUSPEŠNOM TRANSFERU U INTER: ''Ako neko želi da me dovede, mora da pita mog oca''

Novosti online

30. 09. 2023. u 13:05

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić u intervjuu za italijanske medije osvrnuo se na letošnju epizodu i zamalo prelazak iz Udinezea u Inter.

САМАРЏИЋ ПРВИ ПУТ О НЕУСПЕШНОМ ТРАНСФЕРУ У ИНТЕР: Ако неко жели да ме доведе, мора да пита мог оца

Foto: FSS

-Znam šta se desilo, ali sada je to gotova priča i ne želim više da pričam o tome. Ja sam neko ko misli pozitivno, Udineze je odličan tim, organizovan klub, i ostanak ovde još jednu sezonu za mene je savršen izbor. Želim da ovde ostvarim ambicije, a posle ćemo videti – naveo je.

Dodao je da se nakon nesupelog posla sa ‘neroazurima’ vratio u Udineze i da je mirno mogao da spava.

- Naravno da sam mogao. Nisam imao problem. Vratio sam se u Udine i odmah nastavio da treniram. Odigrao sam drugo poluvreme protiv Juventusa na pčetku sezone i naredno kolo u Salernu, gde sam bio i strelac. Bio sam odmah starter.

Nije imao prilike da razgovara sa trenerom Intera, Simoneom Inzagijem.

- Ne, nisam pričao sa njim. Umesto toga vratio sam se u Udine gde mi je trener Sotil rekao da se već pomirio sa tim da će me ubuduće gledati samo na televizoru u dresu Intera i da je srećan što sam ipak ostao – objasnio je on.

Govorio je da još mora da radim na sebi, ali da je spreman za novi iskorak u karijeri.

- Da, naravno, spreman sam za tako nešto. Imam 21 godinu: za dve godine najkasniej ću napraviti taj iskorak, i u glavi i na terenu. Moram još da radim na sebi, na svojoj igri – kazao je.

Na kraju je otkrio koga klubovi moraju da kontaktiraju ako žele pregovore.

- Mog oca – zaključio je Samaradžić.

BONUS VIDEO: Trajković: Zvezdin tim najkvalitetniji u poslednjih 20 godina, na nama je da budemo hrabri

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima