VELIKO PRIZNANJE ZA FSS: Naša kuća fudbala domaćin het-trik komiteta UEFA

Novosti online

28. 09. 2023. u 15:56

ORGANIZACIJA i domaćinstvo sastanka HET-TRIK komiteta koji će se 3. i 4. oktobra održati u Sportskom centru u Staroj Pazovi, jedno je od najvećih priznanja ukazano Fudbalskom savezu Srbije od strane UEFA, konstatovali su članovi Odbora za hitna pitanja FSS.

ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ ЗА ФСС: Наша кућа фудбала домаћин хет-трик комитета УЕФА

FOTO: N. Paraušić

- Svaki sastanak ovog komiteta izaziva veliki pažnju nacionalnih asocijacija jer se na njemu diskutuje o važnim infrastrukturnim pitanjima, usvajaju se investicioni projekti i donose odluke od krucijalnog značaja za dalji razvoj fudbala. Mi ćemo kao Savez aplicirati sa još jednim velikim projektom u vrednosti od 20 miliona evra. Prioritetni zadatak je postavljanje najmodernije hibridne podloge na stadionima svih klubova Super lige Srbije, po uzoru na terene koji se koriste u najjačim ligama u Evropi. Što su tereni kvalitetniji, manje je povreda, igra se brži i atraktivniji fudbal, a samim tim raste interesovanje za utakmice našeg šampionata. U planu je dalje investiranje i usavršavanje Sportskog centra u Staroj Pazovi, ali i realizacija projekta izgradnje sličnih fudbalskih centara u sva četiri regiona u Srbiji - konstatovali su članovi Odbora za hitna pitanja FSS i najavili apliciranje za HET – TRIK komitet za pokretanje projekta instaliranja hibridnih terena na stadionima Super lige i unapređenje infrastrukture.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)