LUKA JOVIĆ NE IGRA ZA MILAN: Klub doneo odluku o srpskom napadaču

Novosti online

26. 09. 2023. u 19:28

LUKA Jović stigao je u finišu letnjeg prelaznog roka u Milan. Već je debitovao za "rosonere", ali neće biti na raspolaganju treneru Stefanu Pioliju na utakmici protiv Kaljarija.

ЛУКА ЈОВИЋ НЕ ИГРА ЗА МИЛАН: Клуб донео одлуку о српском нападачу

FOTO: Tanjug/AP

Naime, kako prenosi Antonelo Đoja, novinar "Milan Njuza", srpski napadač je ostaje u trening centru "Milanelo" da povrati najbolju fizičku kondiciju.

Ovo možda po malo i čudi ako se zna da je Jović u derbiju "Dela Madonina" protiv Intera odigrao 14 minuta, a u pobedi protiv Verone (1:0) je na terenu bio 26 minuta.

Utakmica Kaljari - Milan na programu je u sredu od 18:30. "Rosoneri" u ovaj meč ulaze kao drugoplasirani u Seriji A sa 12 bodova, dok je tim sa Sardinije na pretposlednjem 19. mestu sa samo dva boda.

Luka Jović još nije postigao prvenac u novom klubu. Prošle sezone je u dresu Fiorentine odigrao 31 meč, šest puta je bio strelac i imao je tri asistencije.

BONUS VIDEO: AKCIJA I REAKCIJA: Ovako je Luka Jović reagovao na povike "delija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave