ŠTO PRE OTKRITI VANDALE: Partizan se oglasio saopštenjem posle oštećenja centralne lože stadiona

Novosti online

18. 09. 2023. u 15:15

FUDBALSKI klub Partizan saopštio je danas da očekuje da će nadležni organi vrlo brzo identifikovati osobe koje su oštetile imovinu tog kluba na stadionu u Humskoj.Partizan je u saopštenju naveo da je u nedelju, između 04.10 i 04.30 ujutru oštećena imovina kluba u centralnoj loži stadiona.

ШТО ПРЕ ОТКРИТИ ВАНДАЛЕ: Партизан се огласио саопштењем после оштећења централне ложе стадиона

Foto: FK Partizan

- Ovaj nezapamćeni čin vandalizma nije učinjen od strane partizanovaca koji vole svoj klub i stadion, već od strane pripadnika manje organizovane kriminalne grupe. Na snimcima video nadzora vidi da su tri nepoznata muškarca i jedna ženska osoba ušli na stadion i oštetili imovinu kluba. Snimci sa video nadzora su dostavljeni nadležnim državnim organima, koji će verujemo brzo identifikovati počinioce i preduzeti sve zakonom predviđene mere - naveo je u saopštenju FK Partizan.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!