NI REČI O MANČESTER SITIJU: Barak Bahar je ovako najavio meč sa Čukaričkim

Novosti online

15. 09. 2023. u 17:03

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je danas, pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, da je njegov tim fokusiran samo na utakmicu sa Čukaričkim.

НИ РЕЧИ О МАНЧЕСТЕР СИТИЈУ: Барак Бахар је овако најавио меч са Чукаричким

FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18:05 časova gostuju ekipi Čukaričkog, u utakmici sedmog kola Superlige Srbije.

- Gledali smo obe utakmice Čukaričkog protiv Olimpijakosa, ali naravno i prethodne mečeve u domaćem šampionatu. Videli smo da su dobro igrali i pored činjenice da su poraženi od grčke ekipe. Uz visok presing imali su i dosta šansi. Radimo vredno već danima, a ekipa se priprema da pruži dobar otpor, istakao je Bahar.

Izraelski stručnjak se osvrnuo i na nedavna pojačanja.

- Hvang je odigrao 90 minuta za nacionalni tim pre samo nekoliko dana, takođe i Šerif je nastupio za nacionalni tim pre nedelju dana. Nalaze se u takmičarskoj formi, spremni su, ali će naravno imati priliku i da treniraju sa ekipom, kada ćemo utvrditi za koliko minuta su spremni na utakmici protiv Čukaričkog, izjavio je Bahar.

Dodaje da neče obraćati posebnu pažnju na igru defanzivaca, jer nije u planu da se "crveno-beli" brane protiv Mančester sitija.

- Niko nije rekao da će Crvene zvezda igrati defanzivno protiv Mančester Sitija. Ne razmišljamo o tom meču u ovom trenutku, susret sa Čukaričkim nam je najbitniji i fokusirani smo samo na tu utakmicu, zaključio je Bahar.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)