FUDBALERI Partizana doživeli su težak poraz u Danskoj od Nordsjelanda - 5:0 u prvoj utakmici plej-ofa Lige konferencija i sada ih veoma težak posao čeka u revanšu u Beogradu.

Branko

24.08.2023. 21:06

Ako ovo nije dovoljno za ostavke uprave i trenera....jer igrače ne možemo da menjamo sada....ne znam šta je onda dovoljno. Da se ja pitam tu bi trebalo da bude nekoliko ritualnih samoubistava....harikirija ako se ne varam....ali nije važno. Klub kome su pare vitalno neophodne neće dalje u Evropu jer iskreno nije nizašta pa je bolje da se dalje i ne brukamo.

Svetozar

24.08.2023. 21:36

Ko je večeras gledao utakmicu mogao je videti da je Partizan jednom nadahnutom i mudrom igrom stigao do 0:5. Bilo bi to mnogo gore da Partizan nije napravio mudru taktiku i prepuštajući protivniku loptu na svojoj polovini već posle drugog pasa. Ovo mladi momci su tako trčali , umarali se, promašivali zicere sa 5-6 metara, pogađali stative. Na ovako veličanstvenom rezultatu treba odati priznanje igračima koji su stajali od protivnika desetak metara ne želeći da se trkaju sa njima, a najveće priznanje treba odati mudroj upravi koja vodi Partizan nezadrživo u još veće uspehe. Ovakvim stavom uprave klub će sigurno biti peti sledeće godine.

Solo

24.08.2023. 22:40

To sto igraju nasi klubovi je sramota da imamo takvu ligu,takve igrace i takav FSS sa Dzajicem na celu..Jedan sistem kupovanja i preprodaja da bi klub opstao i naravno takav sistem nikad nije donosio rezultate jedino profit agentima i trenerima..Potrebna cistka svih od FSS do Klubskih agenata i menagera..

vasa

25.08.2023. 07:06

I opet ce navijacima svi drugi biti krivi. Opet igraci moraju do tribine da slusaju neizivljene ,,gazde,, da im dele savete i pecke. Daj bre vise privatizujte klubove da zavrsimo sa ovom agonijom zvanom ,,fudbal u Srbiji,, , sa ,,dobrim navijacima,, koji bi da vode klub. Dosta, aman....

Predrag

25.08.2023. 07:35

Ma sudije su krive.Opet im je Vučić naredio, da smeni Partizan.Nađite fudbalere, koji žele i znaju da igraju,fudbal.Izgledate kao raštimovano,siromašno pevačko društvo,koje stalno peva kukumavke,krive sudije,kriv Vučić,kriva Zvezda,kriv Napredak.Svi krivi a pevači,neznanju da pevaju.