BUKTI SRPSKI RAT NA APENINIMA: Aleksandar Kolarov udario na oca Lazara Samardžića

Novosti online

23. 08. 2023. u 09:16

LAZAR Samardžić je bio na korak od transfera u Inter. Reprezentativac Srbije je sve dogovorio sa milanezima, a onda se pojavio otac fudbalera Udinezea i pokvario posao, bar tako pišu mediji u Italiji.

БУКТИ СРПСКИ РАТ НА АПЕНИНИМА: Александар Коларов ударио на оца Лазара Самарџића

Foto: M.Vukadinović

Međutim, otac srpskog fudbalera Mladen Samardžić je za italijanske medije ispričao verziju da je Inter sve vreme pregovarao sa Rafaelom Pimentom, koja, kako kaže, nije imala saglasnost da zastupa Lazarove interese.

- Inter je napravio grešku. Obavili su sve pregovore i zaključili posao sa osobom koja nije imala ovlašćenja da vodi transfer. Da, naravno da mislim na Rafaelu Pimentu. Video sam je samo jednom u životu i ne znam kako je ona uspela da se ubaci kao posrednik u celu priču. Kada smo dobili nacrt ugovora sa Interom i videli da je ona potpisana kao posrednik, zahtevali smo da se to promeni. Tražili smo da razgovaramo direktno sa Interom, da se direktno sastanemo sa njima i promenimo taj apsekt. Ali očigledno je da oni nisu želeli da završe transfer, tvrdili su da je ona Lazarev agent - optužio je otac fudbalera Udinezea Rafaelu Pimentu. 

Nije se dugo čekalo da se oglasi i Pimenta i prebaci lopticu na drugu stranu.

- Žao mi je što je Samardžićev tata opravdava svoje odluke ovakvim argumentima. Neka činjenice govore umesto mene. Od toga da sam imala sastanak sa njim, njegovom suprugom i Aleksandrom Kolarovom u mojoj kancelariji u Monte Karlu, do mnogih zajedničkih poziva različitim klubovima. Tada je Lazarov otac tražio od Udinezea da priča sa mnom. Imali smo i zajednički sastanak u sedištu Intera. Imali smo i video-poziv sa njegovim sinom kako bismo organizovali medicinske preglede, do toga da se organizuje dolazak ostalih članova porodice i snimatelja u Milano kako bi se snimili video-zapisi. Posle svega ovoga Samardžić je tražio stvari sa kojima se nisam slagala. Odlučila sam da se povučem iz pregovora - istakla je Rafaela.

Foto: FSS

 

Činilo se da će se sve na tome završiti, a onda je i Aleksandar Kolarov, koji je bio deo pregovora, dao izjavu za Gazetu delo sport i potpuno stao na Rafaelinu stranu.

- Mogu u potpunosti da potvrdim verziju priče koju je iznela Rafaela Pimenta. Ja sam bio taj koji je upoznao sa ocem igrača i koji je prisustvovao nekim sastancima, zajedno sa mojim bratom. Njena verzija je apsolutno tačna. Žao mi je što sam čuo toliko laži od dečakovog oca - optužio je Kolarov oca srpskog fudbalera Lazara Samardžića.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić