OBRT! Otac upropastio transfer srpskom reprezentativcu

Novosti online

14. 08. 2023. u 09:17

FUDBALSKA saga oko Lazara Samardžića je završena na neslavan način. Iako se u prethodnim danima govorilo da je selidba Srbina u Inter "gotova stvar", na kraju je ispala "veresija".

ОБРТ! Отац упропастио трансфер српском репрезентативцу

Foto: FSS

Naime, srpski reprezentativac je napustio Milano posle neuspešnih pregovora sa Interom oko već praktično dogovorenog transfera iz Udinezea. Klubovi su dali saglasnost, čak je Lazar prošao lekarske preglede i očekivao se potpis proteklog vikenda, ali je usledio preokret i sve je propalo.

Samardžiću je finansijske uslove sa Interom dogovorila Rafaela Pimenta, ali je odlučio da je otpusti i angažuje oca Mladena da ga zastupa i krene u nove pregovore sa neroazurima. Međutim, problem je nastao kada velikan nije hteo da se cenjka posle ranijeg dogovora i sve je propalo.

Bio je produženi vikend u Milanu, ali prema italijanskom Skaj sportu, nije uspeo da pronađe zajednički jezik. Koliko mu je to teško palo najbolje se vidi na video-snimku koliko je neraspoložen za bilo kakvu priču.

U Interu čak nisu hteli da dođu na novi sastanak sa zastupnicima 21-godišnjeg fudbalera, osim onog provobitnog u petak, ostajući dosledni prvobitnom dogovoru i da ne pristaju na nove uslove. Posle toga Samardžić je odlučio da se vrati u Udine i staviće se na raspolaganje starim saigračima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu