"NEMAJU ONI MENTALITET KAO MI!" Jovanović pred Nordsjeland: Kada je teško, mi idemo napred

Novosti online

22. 08. 2023. u 17:52

Golman fudbalskog kluba Partizan Aleksandar Jovanović izjavio je danas da je bio spreman i da šutira jedanaesterac za "crno-bele" u penal seriji protiv Sabaha u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

НЕМАЈУ ОНИ МЕНТАЛИТЕТ КАО МИ! Јовановић пред Нордсјеланд: Када је тешко, ми идемо напред

FK Partizan

Partizan je pre pet dana izborio plasman u plej-of Lige konferencija, pošto je posle boljeg izvođenja penala eliminisao Sabah. Jovanović je u petoj seriji odbranio penal protivničkom igraču Alaskarovu i doneo je Partizanu plasman u plej-of trećeg po snazi evro-takmičenja za klubove.


"Volim da gledam igrača u oči, to je takozvana igra nerava, nisu nikakve provokacije u pitanju. Međutim u ovoj penal seriji sudija je sve vreme bio pored mene pre izvođenja i konstantno je nešto pričao, rekao sam mu pusti me da branim, znam pravila. Trudio sam se da ostanem miran čak i nakon poništenog prvog penala. Potom je usledio drugi i erupcija oduševljenja", rekao je Jovanović za Partizanov podkast.


On je istakao da je bio spreman i da šutira penal za "crno-bele".

"Ako bude zatrebalo šutnuo bih. Sad protiv Sabaha rekao sam momcima i treneru ako nemate petoricu spreman sam da pucam. Volim odgovornost, pritisak u Partizanu me motiviše i pomaže mi da održim fokus", dodao je Jovanović.


Partizan će u četvrtak gostovati ekipi Nordsjelanda u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu konferencija.


"Nordsjeland ima ustaljen sistem rada od petlića, pionira do prvog tima, takođe imaju i školu fudbala u Gani odakle uzimaju najtalentovanije igrače, to je najbolja škola fudbala u Africi. U pitanju je jedan respektabilan klub, igraju na veštačkoj travi što za njih predstavlja dodatnu prednost. Neće biti lako, ali treba da se nametnemo tamo, nemaju mentalitet kao mi, kad je teško mi idemo napred", dodao je golman Partizana.

Navijači Partizana su na Instagramu pitali Jovanovića da li bi unapred prihvatio da penal serija odlučuje i na duelu sa Nordsjelandom.

"Hajde da završimo posao u onih 180 minuta, da li će biti 1:0, 2:1, 3:2 u konačnom zbiru potpuno je nebitno, važno je da Partizan bude u grupnoj fazi", zaključio je golman crno-belih.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave