''ZVEZDA MI JE MNOGO OBEĆALA, A NIŠTA NISU OD TOGA ISPUNILI'' Nemanja Motika otvoreno nakon odlaska sa ''Marakane''

Novosti online

09. 08. 2023. u 14:07

Krilni napadač koji je iz Bajerna stigao u Zvezdu 2022. godine nije se najbolje snašao, te je poslat na pozajmicu u Austriju.

ЗВЕЗДА МИ ЈЕ МНОГО ОБЕЋАЛА, А НИШТА НИСУ ОД ТОГА ИСПУНИЛИ Немања Мотика отворено након одласка са Маракане

FOTO: FK Crvena zvezda

- Ovde mi je vrlo dobro. Ovde je mentalitet sličan kao i u Nemačkoj ili Austriji, nije kao na Balkanu. Kada sam prešao iz Bajerna u Zvezdu, tranzicija na novu sredinu mi je bila teža. Ljudi u Beogradu su se ponašali potpuno drugačije – rekao je Motika i potom nastavio:

- Mnogo toga mi je obećano tamo, ali ništa što su obećali nisu održali. Imao sam minutažu ali mnogo manju nego što sam zaslužio. Na treningu su me mnogo hvalili. Uvek su govorili da su zadovoljni kako radim. Takođe sam se super slagao sa saigračima i super uklopio u tim. Ali i dalje nisam dobijao pravu šansu. Nije bilo objašnjenja za to. Nisam to razumeo i nikada neću razumeti. To me je baš rastužilo, ali Zvezda i dalje ostaje moj omiljeni klub – rekao je talentovani fudbaler.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA ZA TV ŠPICE: Ovako je Kvinsi Menig postigao sjajan gol na meču Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)