NAPADAČKI NA „CRNO- BELE“ : Fudbaleri Vojvodine žele da se raduju u derbiju s Partizanom

S. BAJIĆ

05. 08. 2023. u 14:00

ČVRSTO, borbeno, napadački, sa mnogo htenja… to je, kako potvrđuje Nikola Čumić, kapiten fudbalera Vojvodine, pristup kojim će Novosađani u nedelju (19) na „Karađorđu“ dočekati Partizan u derbiju, namereni da se, kako ističu, konačno obraduju prvim bodovoma.

НАПАДАЧКИ НА „ЦРНО- БЕЛЕ“ : Фудбалери Војводине желе да се радују у дербију с Партизаном

FKV

Ekipi sa „Karađorđa“, mnogo teško su pali neuspesi na startu sezone, posebno oproštaj od Evrope u porazu od Apoela na njihovom terenu.

- Prvi deo smo sjajno odigrali, što nam je govorilo da smo blizu uspeha- kaže Čumić.- Međutim, u nastavku su gosti, iskusna ekipa sa višegodišnjim nastupima na evropskoj sceni, umrtvili ritam, tako da nismo uspeli. Izgubili smo od kvalitetne ekipe.

Meč sa „crno- belima“ bi, u neku ruku, bio duel za vađenje i prilika da se pred svojim navijačima nadoknadi propušteno, ali i najave bolje partije u utakmicama koje predstoje.

- Videli smo kako je Partizan odigrao u Bačkoj Topoli, sa mnogo energije, agresivno... i suvišno je govoriti koliko će to biti težak meč. Naša želja je, s obzirom na to da smo profesionalci, da se izdignemo iznad svega, da upišemo prve bodove. Želimo da pobedimo Partizan i izvesno je da ćemo dati sve od sebe i da konačno, uz podršku naših navijača, zajedno se radujemo.

Novosađani su lane nadigrali „crno- bele“ u utakmici sa dobrom, maštovitom igrom.

- To je, svakako, recept po kom bi trebalo da ih dočekamo. U tom duelu smo igrali borbeno, čvrsto pozadi, borili se za svaku loptu, aut, korner...Sada, sa ovim pojačanim timom, s kojim nam Partizan dolazi, smatram da bismo morali još više neke od tih stavki da isturimo, da budemo energetski jaki, koncentrisani, usredsređeni na cilj koji želimo da ostvarimo- kaže Čumić.

Radoslav Batak, trener Vojvodine, ističe da je Partizan jači i kvalitetniji nego prošle sezone.

- Ako budemo ušli u meč energetski, kao u prvom poluvremenu protiv Apoela, verujem da imamo razloga za optimizam. Važno je da taj pristup zadržimo. Jer, imamo 24 podjednako kvalitetna igrača koji mogu da u svakom trenutku odrade svoj deo zadatka. Hrabri nas povratak Malbašića posle povrede. Derbi nam je mnogo bitan ali na terenu to moramo pokazati jer se tamo dobijaju utakmice- kaže Batak.

BONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!