"GLEDAO SAM SNIMKE NAVIJAČA..." Zvezdin novajlija ne može da dočeka da istrči pred "delije"

Novosti online

19. 07. 2023. u 22:26

CRVENA zvezda će generalnu probu pred početak nove sezone imati 26. jula protiv Fiorentine na stadionu "Rajko Mitić". Golman crveno-belih Omri Glazer sa velikim nestrpljenjem očekuje duel sa članom Serije A.

ГЛЕДАО САМ СНИМКЕ НАВИЈАЧА... Звездин новајлија не може да дочека да истрчи пред делије

FOTO: FK Crvena zvezda

Izraelac je istakao da je odlično prihvaćen od prvog dana kako je stigao među crveno-bele. Ne krije da jedva čeka da zaigra pred punom "Marakanom".

- Osećam se sjajno u Zvezdi, svi su me od prvog dana lepo dočekali i prihvatili, tako da se zaista radujem što sam došao. Mogu slobodno da kažem da sam se već prilagodio na klub, šefa stručnog štaba Baraka Bahara dobro poznajem, a i adaptacija je bila olakšana od strane fantastičnih saigrača koji su me dočekali u Zvezdi. Svestan sam veličine kluba, istorije, i znam da se u Zvezdi samo pobede računaju, a ja sam gladan da ih ostvarujemo, svi zajedno. Uzbuđen sam zbog meča sa Fiorentinom, biće to pravi test za Ligu šampiona, nakon što smo protiv Zenita i Fenerbahčea pokazali kvalitet i savladali ih. Priliku da potvrdimo dobar rad u Rusiji imaćemo već protiv italijanskog velikana, a lično sam uzbuđen što ću konačno braniti pred Zvezdinim navijačima. Gledao sam snimke kakvu atmosferu prave i zaista ne mogu da dočekam da ih upoznam, a siguran sam da će biti pune tribine, kao i na otvaranju Superlige, koje je vrlo važno - rekao je Glazer.

Još jednom se dotakao navijača Zvezde i veruje da će ekipi pružati podršku na svakoj utakmici.

- Kao što rekoh, znao sam o Zvezdi mnogo toga i pre nego što sam došao, i poznato mi je da su navijači vrlo važan faktor. Atmosfera koju prave, pune tribine, jedva čekam da to osetim, a verujem da će zvezdaši biti tu na svakoj utakmici, kako u Ligi šampiona, tako i u domaćem prvenstvu. Znam i da su prodaji sezonske ulaznice, te bih ovom prilikom pozvao navijače da na vreme obezbede svoja mesta i prisustvuju fantastičnim utakmicama koje nas sve zajedno očekuju. Mi ćemo dati sve od sebe da na teren opravdamo njihovu podršku - zaključio je čuvar mreže crveno-belih koji je u klub stigao ovog leta iz Hapoel Ber Ševe.

Podsetimo, utakmic Crvena zvezda - Fiorentina na programu je 26. jula od 20 časova na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata