SRBINU PRETE SMRĆU: Dušan Tadić potpisao ugovor iz snova, a onda je krenuo pakao

Novosti online

17. 07. 2023. u 10:51

KAPITEN fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić je nedavno napustio Ajaks, a od nedelje uveče ima novi klub.

СРБИНУ ПРЕТЕ СМРЋУ: Душан Тадић потписао уговор из снова, а онда је кренуо пакао

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

Iako su holandski mediji tvrdili da je turski Bešiktaš ponudio Tadiću ugovor na dve godine, uz platu na godišnjem nivou od 3,5 miliona evra, kapiten "orlova" zaista nastavlja karijeru u Turskoj, ali u drugom gigantu i za veći novac.

Kako je saopštio Fenerbahče, sa Tadićem je potpisan ugovor na dve sezone, a u svakoj od njih srpski as će zarađivati po 4,2 miliona evra.

Uslovi iz snova, ali ubrzo je krenuo i pakao za kapitena Srbije. Naime, Tadiću u Turskoj prete smrću, zbog onoga što se desilo u holandskoj ligi minule sezone.

Ajaks i Fejenord vodili su borbu za titulu, na kraju je slavio klub iz Roterdama, a međusobne mečeve dva kluba obeležio je sukob dvojice kapitena. I rekli bismo da Dušan Tadić tu nije ništa kriv, za razliku od turskog reprezentativca Orkuna Kokčua koji je isprovocirao incidente. 

Uobičajena ceremonija pred početak utakmice, u duhu fer-pleja, izostala je odlukom turskog reprezentativca koji se navodno našao uvređen zbog onoga što je kapiten Srbije učinio nekoliko dana ranije.

Tadić je, naime, odbio da nosi kapitensku traku u obliku zastava Turske i Sirije, u čast žrtvama razornog zemljotresa, pa se Turčin iz Fejenorda našao uvređen i zbog toga odbio da se rukuje s našim reprezentativcem iz Ajaksa.

Tadić sada dobije jezive poruke i ostaje da se vidi kako će klub reagovati.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!