"IMAM DOBAR OSEĆAJ": Menig optimista pred start sezone u Srbiji

Novosti online

13. 07. 2023. u 13:32

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig rekao je da ekipa naporno radi na pripremama u Sloveniji kako bi bili spremni za početak sezone, za koju holandski igrač veruje da će biti dobra.

ИМАМ ДОБАР ОСЕЋАЈ: Мениг оптимиста пред старт сезоне у Србији

FOTO: Fk Partizan

"Nije lako, izuzetno je vruće. Treniramo dva puta dnevno, igramo na svaka četiri dana, ali, ovo su pripreme. Prosto, neophodno je da ovako radimo kako bismo spremni dočekali sezonu", rekao je Menig, preneo je danas klupski sajt.

Fudbaleri Partizana ulaze u završnicu priprema na Pohorju, a naredni kontrolni meč igraju u petak od 15.00 protiv Šturma iz Graca.

Menig je dodao da su ovo njegove druge pripreme sa crno-belima, kao i da mu je teško nakon što je prošlog meseca u katarski Al Šamal prešao napadač Rikardo Gomeš.

"Ovo su pripreme koje počinjemo sa pratično novim trenerom, novim igračima. Nema Rikarda, što je za mene teško, ali sam srećan zbog njega. Moramo da nastavimo dalje i da radimo", rekao je krilni fudbaler.

On je istakao da mu je Gomeš mnogo pomogao prilikom dolaska u klub u septembru 2021. godine.

"Osećao sam se uz njega zaista sjajno. Što se Rikarda tiče, mislim da je dobio sjajnu ponudu i priliku i mnogo mi je drago zbog njega", dodao je on.

Menig je rekao da je zadovoljan pred početak svoje treće sezone u Partizanu.

"Sada poznajem zemlju, grad, hrana mi se sviđa, mentalitet koji ima narod mi prija. Navikao sam se na sve u klubu, na ligu. Dobro, jezik ne znam, ali, mogu da razumem neke reči", rekao je on.

Holandski igrač je istakao da će Frenk Kanute biti dobro pojačanje, a zatim se osvrnuo na očekivanja pred novu sezonu.

"Imam dobar osećaj za predstojeću sezonu. Čuo sam da ćemo dovoditi još neke igrače, ali generalno, zaista imam neki dobar osećaj za narednu sezonu", rekao je Menig.

Nova sezona u Super ligi Srbije počinje 29. jula.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!