PIKSI POSLE BUGARSKA - SRBIJA: Kako je moglo da se završi...

Novosti online

20. 06. 2023. u 23:14

SELEKTOR Srbije, Dragan Stojković Piksi, zadovoljan je remijem u duelu sa Bugarskom (1:1) s obzirom na to da su sekunde delile "orlove" od poraza.

ПИКСИ ПОСЛЕ БУГАРСКА - СРБИЈА: Како је могло да се заврши...

Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

Remi našoj selekciji doneo je Darko Lazović pogotkom u šestom minutu nadoknade vremena.

- Kako je moglo da se završi, ovo je veliki bod za nas. Teška utakmica, to smo i očekivali. Svi su govorili da je Bugarska mlad tim, ali sam znao da će biti jako, jako teško. Bilo je dosta grešaka u pasovima, to nam je otežavalo igru. Na kraju nam je ovaj bod došao i moramo da budemo zadovoljni - rekao je Piksi posle meča za "TV Arena sport".

Videlo se da igrači nisu bili u pravom ritmu, jer se ovaj meč igrao nakon završene klupske sezone.

- Pričao sam sa igračima i svi su negde istog mišljenja. Na kraju sezone dosta je igrača van forme ili ne baš u punom trenažnom ciklusu. Na kraju krajeva, to vas niko ne pita, vi kad izađete na teren morate da date sve od sebe.

Za kraj je istakao koliko će ovaj bod značiti Srbiji u borbi za prve dve pozicije koje vode na Evropsko prvenstvo koje se 2024. godine održava u Nemačkoj.

- Mi smo do sada odigrali tri utakmice, dve na strani, jednu kod kuće. Na strani četiri boda, kući tri boda, to je po nekom planu, iako bi bili najzadovoljniji da smo pobedili. S obzirom na kadrovske probleme, pogotovo u napadu, ovaj bod je zaista veliki - zaključio je Stojković.

"Orlovi" posle tri odigrane utakmice imaju sedam bodova, baš koliko i Mađarska koja je naš naredni rival.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)