"NA MENI JE DA ODMENIM GLAVNE NAPADAČE": Dejan Joveljić spreman za okršaj sa Bugarskom

Novosti online

17. 06. 2023. u 16:34

SRBIJA će na megdan Bugarskoj bez tri glavna napadača - Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Luke Jovića, ali u prijateljskoj utakmici sa Jordanom (3:2), Dejan Joveljić je pokazao da može da bude dostojna zamena.

НА МЕНИ ЈЕ ДА ОДМЕНИМ ГЛАВНЕ НАПАДАЧЕ: Дејан Јовељић спреман за окршај са Бугарском

FOTO: FSS

Napadač Los Anđeles Galaksija je u pobedi protiv azijske selekcije postigao dva gola i bio je najzasužnijih za trijumf "orlova" u ovom prijateljskom susretu.

Spreman je da u Razgradu odmeni udarnu trojku. Pored njega tu je i Đorđe Jovanović koji je u duelu sa Jordanom bio starte.

- Jako sam srećan što sam postigao dva gola i zato što smo pobedili. Drago mi je zbog navijača i što smo pred njima odigrali jednu mušku utakmicu. Moram da pohvalim ekipu Jordana koja je pružila veliki otpor. Mi se spremamo za Bugarsku koja je primaran cilj. Brzo smo se skupili i dogovorili šta da radimo u poslednjim minutima. Hvala Bogu došli smo do pobede. Ne postoji nikakav pritisak. Naši glavni napadači nisu tu i na meni i Jovanoviću je da ih odmenimo - rekao je Joveljić.

Utakmica Bugarska - Srbija igra se u utorak od 20.45. Posle dve odigrane utakmice "orlovi" imaju šest bodova, dok je selekcija koju sa klupe predvodi Mladen Krstajić bez bodova.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)