PARTIZAN HOĆE "DETE" ZVEZDE? Ovaj fudbalski transfer bi mogao da podigne buru

Novosti online

13. 06. 2023. u 16:44

PARTIZAN je imao sezonu za zaborav i u narednoj želi da bude što bolji. Zbog toga su crno-beli krenuli u potragu za pojačanjima.

ПАРТИЗАН ХОЋЕ ДЕТЕ ЗВЕЗДЕ? Овај фудбалски трансфер би могао да подигне буру

FOTO: N. Paraušić

Jedan od igrača koji je interesantan klubu iz Humske je mladi fudbaler Voždovca Miloš Pantović, inače dete Crvene zvezde, saznaje "Telegraf".

Ovaj 20-godišnjak je za "zmajeve" u prošloj sezoni odigrao 31 meč u Superligi Srbije, postigao je sedam golova i upisao dve asistencije.

Ukoliko bi pojačao Partizan, Igor Duljaj bi ga verovatno najviše koristio kao ofanzivnog vezistu, pošto se tu najbolje snalazio u dresu Voždovca.

Dobra stvar za crno-bele je ta i što mladi reprezentativac Srbije ispunjava uslove bonus igrača, s obzirom na to da "parni valjak" nema puno opcija kada je to u pitanju. Najbliži terenu od bonusa trenutno je štoper Mihajlo Ilić.

Podsetimo, Pantović je prošao mlađe kategorije Crvene zvezde sa kojom je igrao u Ligi šampiona za mlade, nosio je i dres Grafičara pre dolaska u Voždovac.

BONUS VIDEO: DULjAJ: Ako postoji moja odgovornost, spreman sam da je prihvatim

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)