FUDBALSKA ZVEZDA PRELAZI U HAJDUK SPLIT? Bio u centru skandala zbog pevanja ratnohuškačkih Tompsonovih pesama (VIDEO)

Novosti online

08. 06. 2023. u 20:39

JEDAN od najboljih golmana 21. veka mogao bi da napravi senzacionalan transfer i pojača klub iz regiona, prenose hrvatski mediji.

ФУДБАЛСКА ЗВЕЗДА ПРЕЛАЗИ У ХАЈДУК СПЛИТ? Био у центру скандала због певања ратнохушкачких Томпсонових песама (ВИДЕО)

Foto: M. V.

Pomalo neverovatno zvuči vest da bi Manuel Nojer mogao da pojača Hajduk iz Splita, ali tako tvrdi portal 24sata.hr, pozivajući se na dva izvora bliska klubu.

Hrvatskom klubu svakako ide u prilog to što je u prošlosti Nojer bio gost na tamošnjem primorju. Nemačkoj, a i srpskoj javnosti posebno je tada upalo u oči to što golman "Bavaraca" zapevao pesmu Marka Perkovića Tompsona, zbog čega je bio na žestokom udaru javnosti.

Manuel Nojer se tom prilikom branio da nije znao šta znače reči pesme.

Nemac je dugo godina bio kapiten Bajerna i reprezentativac Nemačke, a odnosi sa minhenskim gigantom narušeni su od kada je na skijanju slomio nogu, nakon čega je pao u nemilost uprave kluba, te izgubio i mesto prvog golmana. Nojer je karijeru počeo u Šalkeu, a prethodne 12 godine brani boje kluba iz Minhena.

Nema sumnje da bi transfer golmana ovakvog kalibra odjeknuo u Evropi, a hoće li Hajduk uspeti da ga realizuje ili sve ostaje na željama pokazaće letnji prelazni rok.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!