KATALONCI TRAŽE SVE MOGUĆE NAČINE KAKO DA VRATE LIONELA MESIJA U SVOJE REDOVE: U Barselonu i na pozajmicu?

Z. Ćorović

07. 06. 2023. u 18:30

IZ minuta u minut se poslednjih dana prate koraci Lea Mesija (35), kako bi se saznalo kom će se carstvu privoleti. Od kada se Argentinac oprostio sa Pari Sen Žermenom, ta priča se razvukla i non stop se sajtovi, društvene mreže i ostali mediji pune nekim novim saznanjima, ali je evidentno da niko ništa sa sigurnošću ne zna šta će se desiti.

КАТАЛОНЦИ ТРАЖЕ СВЕ МОГУЋЕ НАЧИНЕ КАКО ДА ВРАТЕ ЛИОНЕЛА МЕСИЈА У СВОЈЕ РЕДОВЕ: У Барселону и на позајмицу?

FOTO: Tanjug/AP

Mesijeva prva želja je bila da se vrati u Barselonu, ali njegov bivši klub zbog finansijskog fer-pleja dugo nije mogao da mu garantuje ugovor, kao što je bilo i 2021. Tada nije pomoglo ni to što je Argentinac pristao na to i da mu se plata smanji čak za 50 odsto. Ipak, juče po podne se pojavila informacija da je Barselona dobila zeleno svetlo da vrati Mesija, pošto je La Ligi predstavila plan izvodljivosti za registraciju novih igrača.

Čak se kao rezervna opcija pominjala mogućnost da Mesi potpiše za Inter iz Majamija, a da onda kao pozajmljen igrač odigra još jednu sezonu za Barsu, pa se vrati u ovaj klub iz SAD. Bilo je i nekih reakcija da brojni sponzori nisu za tu pozajmicu i da će Mesi ostati u Americi ako potpiše za Majami.

Ni Al Hila iz Saudijske Arabije nije odustao, čak je pojačao ponudu od neverovatnih 1,2 milijarde za dve godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri