ZVANIČNO! Totenhem ima novog trenera

Tanjug

06. 06. 2023. u 12:14

Dosadašnji menadžer Seltika Ejndž Postekoglu imenovan je za novog menadžera Totenhema, saopštio je danas klub iz Londona.

ЗВАНИЧНО! Тотенхем има новог тренера

Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Postekoglu je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Totenhemom, a prethodne dve sezone je vodio Seltik. On će Totenhem zvanično preuzeti prvog jula.

"Ejndž će doneti pobednički mentalitet, brz, napadački stil igre. Krasi ga jaka reputacija kada je reč o mladim igračima, a razume i koliko je akademija važna za razvoj prvog tima. Uzbuđeni smo što će nam se Ejndž pridružiti u sezoni koja je pred nama", izjavio je predsednik Totenhema Danijel Levi.

Postekoglu (57) je sa Seltikom u prethodne dve sezone osvojio pet trofeja. On je tim iz Glazgova preuzeo 2021. godine, a pre toga je, između ostalih, vodio i Jokohamu, Melburn, Brizbejn, kao i reprezentaciju Australije.

Postekoglu je rođen u Grčkoj, a od 1970. godine živi u Australiji. On je prvi australijski trener koji je preuzeo klub iz Premijer lige.

Totenhem su ove sezone vodili Antonio Konte, Kristijan Stelini i Rajan Mejson. Londonski klub je sezonu završio tek na osmom mestu Premijer lige i nije izborio plasman u evropska takmičenja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković