"POČINJE NOVA ERA ZVEZDE!" Terzić na predstavljanju novog trenera: Vreme je za iskorak, to je naša obaveza

Tanjug

29. 05. 2023. u 15:10

CRVENA zvezda će u narednu sezonu ući sa novim trenerom Barakom Baharom. Generalni direktor je prilikom promocije izraelskog stručnjaka istakao da počinje nova era kluba sa "Marakane".

ПОЧИЊЕ НОВА ЕРА ЗВЕЗДЕ! Терзић на представљању новог тренера: Време је за искорак, то је наша обавеза

Foto: M. Vukadinović

On je istakao da je vreme da crveno-beli naprave iskorak, iako dominiraju srpskim fudbalom godinama unazad.

- Bez obzira na rezultate i dominaciju u našem fudbalu, vreme je za iskorak. To je naša obaveza, osećamo da narod očekuje da podignemo letvicu očekivanja - rekao je Terzić i dodao:

- Počinje nova era Crvene zvezde, budućnost kluba je sa Barakom Baharom. Sa njim dolazi oformljen tim koji je pokazao da zna da radi posao i ubeđen sam da će sve ono što je pokazivao u Izraelu, pokazati i ovde. Godinu dana ga želimo, pratimo ga, jako poštujemo što je pokazao u Izraelu, kako je igrao u Ligi šampiona sa Makabijem.

Potom se posebno zahvalio dosadašnjem treneru Milošu Milojeviću.

- Ostavio je otvorena vrata, uveren sam da će se jednog dana vratiti u Zvezdu. Potrebna nam je sveža krv i energija, uz puno poštovanje i respekt svih koji su do sada doneli radost Zvezdi.

Govorio je i o predstojećem prelaznom roku, mada nije pominjao imena igrača za koje je klub zainteresovan.

- U tom smeru naš skauting tim, sa sportskim sektorom, uradio je mnogo toga. Neke stvari privodimo kraju. Poslednja dva meseca smo uključili i Bahara u proceduru. Jasno nam je kakav profil igrača traži novi trener. Bićemo brži, snažniji, ofanzivniji, mlađi... Svesni smo mana, ali smo pokazali da znamo da pravimo rezultate i da možemo da budemo i malo prepotentni - poručio je Terzić i otkrio da kada je o pojačanjima reč, sigurno dolaze dvojica novih napadača.

Podsetimo, Crvena zvezda će naredne sezone igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!