SPREMA SE FUDBALSKI ZEMLJOTRES: Fudbaler Reala na meti Barseelone

Novosti online

26. 05. 2023. u 22:13

NAKON sedam godina ljubavi između Real Madrida i Marka Asensija došao je kraj. Vezista koji je osvojio 17 trofeja sa "kraljevskim klubom", odbio je da potpiše novi ugovor, prenose mediji. Razvoj situacije pomno prati engleski velikan - Arsenal.

СПРЕМА СЕ ФУДБАЛСКИ ЗЕМЉОТРЕС: Фудбалер Реала на мети Барсеелоне

FOTO: Tanjug/AP

Asensio je odbio poslednji ponuđeni ugovor, te će na leto da napusti Madrid.

S obzirom da se radi o igraču koji je na vrhuncu karijere, ovakav razvoj događaja šalje poruku da "los blankosi" imaju spremnu zamenu, pominje se dolazak Džuda Belingema u prestonicu Španije.

FOTO: Tanjug/AP

Sprema se senacionalan transfer

Arsenal pomno prati razvoj situacije, spremni su da mu ponude ugovor, a San prenosi da je u martu obavljen razgovor sa igračem, ali da ih je obavestio da mu je prioritet ostanak u Španiji.

Tamošnji mediji preneli su tada informaciju da je želja igrača Reala ni manje ni više nego da pojača Barselonu.

S obzirom na finansijske probleme sa kojima se Katalonci suočavaju pitanje je koliko je ovaj razvoj situacije realan, ali u prethodnim sezonama pokazalo se da je Barsa kadra da ostvari malo verovatne transfere i napravi potres na tržištu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)