ŠARAC STREPI PRED UTAKMICU SEZONE: Trener Radničkog zagrmeo pred Spartak

Novosti online

20. 05. 2023. u 19:03

U utakmici pretposlednjeg, 36. kola Super lige Srbije ekipa Radničkog u ponedeljak, 22. maja, dočekuje subotički Spartak. Poslednji meč na stadionu Čair u ovoj sezoni počinje u 18 časova a ulaz za posetioce biće besplatan.

ШАРАЦ СТРЕПИ ПРЕД УТАКМИЦУ СЕЗОНЕ: Тренер Радничког загрмео пред Спартак

FOTO: FK Radnički

Spartak i Radnički pred ovo kolo dele 11. mesto na tabeli sa po 35 osvojenih bodova i trenutno su iznad zone baraža i ispadanja, a eventualnim trijumfom na ovom meču opstanak u ligi bio bi praktično obezbeđen.

Šef stručnog štaba Radničkog, Dragan Šarac, analizirao je predstojećeg protivnika i izneo je očekivanja pred ovaj duel.

-Očekuje nas težak zadatak protiv ekipe koja u prethodne tri utakmice ne zna za poraz. Spartak je na ovim mečevima origrao jako dobro, pogotovo u prethodnom kolu na domaćem terenu protiv Mladosti iz Lučana. Imaju odličan spoj mladosti i iskustva u sastavu, igraju na tranziciju jer poseduju brze, nezgodne igrače za čuvanje. Mi znamo naš cilj – osvojiti bodove i na vreme obezbediti opstanak u ligi.

Šarac konačno može da računa na sve igrače za sastavljanje tima:

-Najbitnije je da posle dugo vremena nemamo povređenih i suspendovanih igrača. Svi su na raspolaganju i konkurišu za startnih 11. Još uvek razmišljamo o sastavu koji će početi meč, ali je sada znatno lakše kada mogu da računam na sve igrače. U utakmicu moramo ući maksimalno angažovano, bez kalkulacija i probati da odmah na njoj ostvarimo zacrtani cilj. Ovim putem bih pozvao i gledaoce i navijače da nas podrže, ulaz na stadion je slobodan. Ekipi je jako značajno da ima dodatan vetar u leđa u vidu podrške domaće publike. Ostalo je još samo dva kola do kraja, borba na svim mečevima je velika i jako je neizvesno prvenstvo.

Glavni sudija na utakmici Radnički – Spartak biće Andrija Stojanović a u VAR sobi će sedeti Novak Simović.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)