MESIJU 600 MILIONA! Argentincu ponuđen istorijski ugovor astronomskih razmera

Lionel Mesi je jednom nogom u Saudijskoj Arabiji! Francuski mediji javljaju da je slavni Argentinac postigao usmeni ugovor sa klubom Al Hilal iz Rijada za astronomsku sumu koja predstavlja rekord u svetskom fudbalu. Reč je o 600 miliona evra za dvogodišnji ugovor, plus godinu opcije! Potpis još nije stavljen.

МЕСИЈУ 600 МИЛИОНА! Аргентинцу понуђен историјски уговор астрономских размера

FOTO: Tanjug/AP

Nedavno je procurila vest da je Al Hilal bio spreman da sedmostrukom osvajaču Zlatne lopte ponudi 363 miliona, ali su Mesijevi pregovarači gotovo udvostručili zahteve. I, bogati Saudijci su to očigledno prihvatili.

Prema informacijama koje su se juče pojavile u francuskim medijima, osnovna ponuda iznosi 500 miliona, uz još oko sto miliona dodatne zarade. Mesi bi u Saudijsku Arabiju trebalo da ode kao fudbaler, ali i kao promoter ove zemlje na međunarodnom nivou. Već snima reklame za Turistički savez ove zemlje. Zbog toga je, uostalom, nedavno i odsustvovao sa treninga, zbog čega je kažnjen sa 15 dana suspenzije u Parizu.

Mesiju sa PSŽ ugovor ističe 30. juna i dobro obavešteni izvori ističu da Argentinac najpre želi da osvoji titulu s pariskim klubom, da bi zatim, posle domaćeg prvenstva koje se završava 3. juna, stavio potpis na istorijski ugovor s Al Hilalom.

Za to vreme, Mesi je priznao grešku i izvinio se, zbog čega je u ponedeljak, posle samo sedam dana, ponovo počeo da trenira, pa bi mogao da bude u timu već protiv Ajačija u subotu. U Parizu cene Mesijev stav, kao i to što nije koristio kontakte u španskim medijima da eventualno kritikuje PSŽ zbog izrečene kazne. Ostaje još da se vidi kako će ga dočekati najvatreniji navijači koji su nedavno demonstracijama izrazili bes protiv "plaćenika koji ne natapaju dres znojem".

LjUBAV I PETRODOLARI

Barselona još nije odustala da vrati "svog" Mesija. Evrima ne mogu da pariraju petrodolarima, ali se nadaju da Argentincu novac nije sve, i da bi zbog ljubavi mogao da karijeru završi tamo gde je i započeo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna