ZAGREVANJE ZA MAĐARSKU: Selektor kadeta sastavio širi spisak "orlića"

Novosti online

08. 05. 2023. u 18:37

SELEKTOR kadetske fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Luković saopštio je širi spisak igrača koji konkurišu za odlazak na Evropsko prvenstvo koje se održava u Mađarskoj od 17. maja do 2. juna.

ЗАГРЕВАЊЕ ЗА МАЂАРСКУ: Селектор кадета саставио шири списак орлића

Foto: N. Paraušić

Na spisku su golmani: Radulaški (Partizan), Džodić (Monpelje), Spasojević (Sloga), te defanzivci Simić, Popović (Partizan), Milosavljević, Stojanović, Đurić (Crvena zvezda). Vezni red čine Petrović, Maksimović, Vukojević, Tegeltija (Crvena zvezda), Alilović, Ćuk (Partizan), Mitrović (Čukarički), Jocić (Jagodina), a napadači su Jovanović (Vojvodina), Cvetković, Subotić, Delibašić (Čukarički), Popović (Partizan) i Sremčević (Mladost).

"Orlići" će biti na okupu od 11. maja u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a odlazak u Budimpeštu planiran je 15. maja. Rivali Srbije u grupnoj fazi suSlovenija (18. maj - 17.00), Italija (21. maj - 20.00) i Španija (24. maj - 17.00).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)