SRAMNO PONAŠANJE PREMA SRBINU: Vlahović vređan, a onda je njegov trener reagovao - ovako

Novosti online

07. 05. 2023. u 17:28

Fudbaleri Juventusa pobedili su na gostovanju ekipu Atalante sa 2:0 u utakmici 34. kola Serije A i upisali važnu pobedu u borbi za Ligu šampiona, ali je taj duel obeležilo i vređanje Dušana Vlahovića, o čemu je posle utakmice govorio i njegov trener, Masimilijano Alegri.

СРАМНО ПОНАШАЊЕ ПРЕМА СРБИНУ: Влаховић вређан, а онда је његов тренер реаговао - овако

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Vlahović je meč počeo sa klupe, ušao je u igru u 65. minutu, a u 91. minutu je dobio gnusne uvrede od navijača Atalante zbog čega je meč prekinut na kratko.

Srbin im je odgovorio golom u 97. minutu kada je duplirao prednost Juventusa za konačnih 2:0

Trener gostujuće ekipe, Masimilijano Alegri, ovako je reagovao na pomenute incidente, ali i opštu situaciju s Vlahovićem:

- Poslednji minuti ovog meča bili su komplikovani za Dušana. Ova skandiranja se, eto nastavljaju, a sa njima se treba boriti. Mislim da je (što se tiče igrača) važno da se takvi navijači ignorišu, a da onda oni koji su nadležni povuku prave poteze. Što se Vlahovića tiče, njegov gol nosi posebnu težinu, jer je u Juventus stigao sa teškim bremenom velike odgovornosti, a sada je on mnogo spokojniji - rekao je Alegri.

BONUS VIDEO: FRKA, GUŽVA, PA AKROBACIJA: Ovako je Partizan dao treći gol TSC-u

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave