MORINJO U SVOM STILU: Portugalac nosio mikrofon protiv Monce, evo koji je razlog

Tanjug

05. 05. 2023. u 07:06

TRENER fudbalera Rome Žoze Morinjo izjavio je da je tokom sinoćnje utakmice 33. kola Serije A protiv Monce bio ozvučen i nosio mikrofon kako bi se zaštitio od "najgoreg sudije koga je video u životu", prenosi "Bi-Bi-Si" (BBC).

МОРИЊО У СВОМ СТИЛУ: Португалац носио микрофон против Монце, ево који је разлог

Tanjug/AP

"Vučica" je sinoć odigrala nerešeno sa Moncom, 1:1, a Portugalac je kritikovao glavnog arbitra Danijelea Čefija, koji je u šestom minutu nadoknade isključio fudbalera Rome Mehmeta Zekija Čelika.

- Otišao sam na utakmicu noseći mikrofon. Sve sam snimio. Od trenutka kada sam napustio svlačionicu dok se nisam vratio - da bih se zaštitio. Čefi je najgori. Tehnički je užasan. Ima nultu empatiju, nultu komunikaciju, nultu svest - rekao je Morinjo, koji je ove sezone dobio tri crvena kartona ove sezone zbog sukoba sa sudijama.

Podsetimo, Roma je trenutno sedma na tabeli sa 58 bodova, dva manje od četvrtoplasiranog Intera koji se nalazi na mestu koje vodi u Ligu šampiona.

BONUS VIDEO: "ČETIRI GOLA SMO DALI DRUGOM NA TABELI..." Miloš Milojević o novom trijumfu Zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024