MORINJO ĆE PONOVO SARAĐIVATI SA RONALDOM? Al Nasr poslao ponudu koja se ne odbija portugalskom stručnjaku

Novosti online

12. 04. 2023. u 14:45 >> 14:46

Trener fudbalera Rome Portugalac Žoze Morinjo dobio je ponudu da preuzme Al Nasr, koji je jutros smenio šefa stručnog štaba Rudija Garsiju, prenosi španski sportski list As.

МОРИЊО ЋЕ ПОНОВО САРАЂИВАТИ СА РОНАЛДОМ? Ал Наср послао понуду која се не одбија португалском стручњаку

Tanjug/AP

Španski mediji tvrde da su čelnici kluba iz Saudijske Arabije ponudili Morinju 100 miliona evra za dvogodišnji ugovor. Portugalski stručnjak ima ugovor sa Romom do 30. juna naredne godine, a u rimskom klubu zarađuje sedam miliona evra po sezoni.

Najplaćeniji trener na svetu je Argentinac Dijego Simeone, koji u madridskom Atletiku godišnje zarađuje 34 miliona evra.

A Morinjo ukoliko se odluči za Saudijsku Arabiju zaradiće 100 miliona evra za ugovor na dve godine.

Čelnici Al Nasra su nezadovoljni rezultatima, pošto se ovaj klub trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Profesionalne lige Saudijske Arabije sa tri boda manje od prvoplasiranog Al Itihada. Al Nasr želi da osvoji titulu po svaku cenu, a početkom godine je angažovao portugalskog reprezentativca Kristijana Ronalda. Garsija je smenjen zbog loše igre i navodnog sukoba sa pojedinim igračima.

As ističe da rukovodstvo saudijskog kluba traži od Morinja da raskine ugovor sa Romom i odmah preuzme klub iz Rijada. Portugalac bi u slučaju da prihvati da postane trener Al Nasra dobio ponudu da istovremeno bude i selektor Saudijske Arabije.

Međutim, španski mediji navode da Morinjo ima velike planove sa Romom u finišu sezone, pošto želi da kroz Seriju A izbori plasman u Ligu šampiona i ostvari što bolji rezultat u Ligi Evrope.

 

BONUS VIDEO: DILEME NIJE BILO: Zbog ovoga je prekinuta utakmica Čukarički - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024