"USKORO KREĆE IZGRADNJA NACIONALNOG STADIONA!" Aleksandar Vučić otkrio ko zbog fudbala uskoro dolazi u Srbiju, osvrnuo se i na Evroligu

Novosti online

06. 04. 2023. u 22:34

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić je, tokom gostovanja na Radio-televiziji Srbije, istakao da novi stadioni koji se grade u našoj zemlji zadovoljavaju sve UEFA kriterijume.

УСКОРО КРЕЋЕ ИЗГРАДЊА НАЦИОНАЛНОГ СТАДИОНА! Александар Вучић открио ко због фудбала ускоро долази у Србију, осврнуо се и на Евролигу

Foto: Ministarstvo finansija

- Jedan stadion će (predsednik evropske kuće fudbala) Aleksander Čeferin doći da otvori. On je Bog u UEFI i raduje se otvaranju stadiona. Kreće uskoro i izgradnja nacionalnog stadiona - rekao je Vučić.

Istakao je da će nacionalni stadion biti novi centar grada.

- Za devet minuta ćete moći doći do stadiona sa Novog Beograda - rekao je predsednik Srbije.

Vučić o Partizanu i Zvezdi u Evroligi

Aleksandar Vučić je istakao tokom gostovanja na RTS-u da je Srbija zaslužila da ima dva predstavnika u Top 8 Evrolige i da je Crvena zvezda izgubila neke utakmice na nesrećan način.

Kaže da bi voleo da Argentinac Fakundo Kampaco ostane u Zvezdi, ali da je to pitanje za rukovostvo tima.

Naglasio je da KK Crvena zvezda ima višegodišnju dominaciju, ali je podsetio država pomaže oba naša dva najveća kluba, i Zvezdu i Partizan, i dodao da veruje da ćemo uskoro ponovo imati šampiona Evrope u košarci.

Bonus video: Reakcija Zvezdinih "delija" kada je u halu ušao Novak Đoković, nakon što je nedelju ranije gledao Partizan uživo

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (225)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima