PREOKRET! Crveno-beli odustali od Baraka Bahara

Novosti online

06. 04. 2023. u 13:23

Kao grom iz vedra neba Srbiju je pogodila vest da je Barak Bahar na meti Crvene zvezde.

ПРЕОКРЕТ! Црвено-бели одустали од Барака Бахара

Foto: EPA

Izraelski stručnjak, koji trenutno predvodi Makabi iz Haife, prvi je pik Zvezde da predvodi ovaj tim naredne sezone, nakon što bi na mestu stručnog štaba zamenio Miloša Milojevića.

Olimpijakos je iskazao zainteresovanost za Izraelca, nakon što su raskinuli saradnju sa dosadašnjim trenerom Mičelom. Nekadašnji legendarni vezista Real Madrida i reprezentativac Španije je posle remija sa Arisom 2:2 dobio otkaz i zamenio ga je njegov zamenik Hose Anigo, ali je on tek privremeno rešenje i nema sumnje da će neko jače sesti na klupu tima iz Pireja.

Ipak, iako su pokazali interesovanje za Baraka Bahara, čini se da od tog posla nema ništa, pošto je tim iz Pireja odustao od ideje da dovede ovog stručnjaka na svoju klupu.

- Olimpijakos, koga je Makabi Haifa eliminisala u Ligi šampiona, zvanično je kontaktirao sa Barakom Baharom kako bi trener Makabija odmah preuzeo grčki klub. To se dogodilo odmah posle otkaza Mičelu. Ponuda grčkog kluba je bila da odmah preuzme klub, što je Bahar odbio, s obzirom na to da je obećao da će sa Makabi Haifom završiti sezonu i pokušati da dođe do treće uzastopne titule u Izraelu - navodi dobro obavešteni izraelski portal "Sport 5".

Problem je u tome što Oli želi nekoga da odmah preuzme tim, pošto su tek treći u prvenstvu Grčke, dok Bahar neće da napusti klupu tima iz Haife pre leta.

Zbog takve situacije, Olimpijakos je po svemu sudeći odustao od Bahara, čime je Izraelcu omogućeno da na leto preuzme ekipu Crvene zvezde bez ikakvih problema.

Podsetimo, Barak Bahar je ove sezone predvodio Makabi iz Haife do učešća u Ligi šampiona, a na tom putu su izbacili i Crvenu zvezdu, ukupnim rezultatom 4:3.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)