"STANKOVIĆ? NIKADA GA NE BIH DOVEO": Legenda Sampdorije udarila na Srbina

Novosti online

05. 04. 2023. u 22:27

NE cvetaju ruže Sampdoriji u italijanskom prvenstvu. Dejan Stanković prihvatio se sizifovskog posla, koji je sve dalje od toga da bude uspešno izveden.

СТАНКОВИЋ? НИКАДА ГА НЕ БИХ ДОВЕО: Легенда Сампдорије ударила на Србина

FOTO: Profimedia

Tako je legenda Sampdorije, Pjetro Vjerhovod, koji je 12 godina nastupao za Sampdoriju odlučio da govori o stanju u Sampi.

- Opstanak zavisi isključivo od Specije koja sada ima 25 bodova. Izračunao sam, ako Specija pobedi još 3-4 utakmice, malo će tu moći da se uradi. Sampdorija će, u tom slučaju, morati da pobedi sedam ili 10 utakmica - kaže Vjerhovod.

Smatra italijanski štoper da je klub trebalo da u borbu za opstanak uđe sa drugim trenerom.

- Stanković? Ja ga ne bih doveo jer mu je trebalo dva meseca da u potpunosti razume kako stvari stoje u ligi, potom pogledajte njegov prosek osvojenih bodova. Đampaolo (prethodnik, prim. aut) je imao više od njega. Povrh svega, nije bilo pomaka u igri i trebalo je da bude smenjen još pre dva meseca jer ni tada nije bilo rezultata. Znam da je loše ako menjate 2-3 trenera za sezonu, ali ako želim spas, menjao bih - nije štedeo kritiku Vjerhovod Stankovića i dodao je:

- Šta je doneo timu? Ekipa možda igra bolje, ali to me ne zanima. Ako želim da spasim sebe i tim ispadanja, više bih voleo da ekipa ne igra lepo za oko, ali da pobeđuje, rekao je Italijan.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)