KAKO OVO ODBITI? Mesi dobio ponudu od 400 miliona

Novosti online

04. 04. 2023. u 22:32

HOĆE ostati, neće ostati u PSŽ-u. To je pitanje koje se često ponavlja u poslednje vreme. Čini se da će Argentinac napustiti Pariz, a sada je stigla prva konkretna informacija o njegovoj budućnosti.

КАКО ОВО ОДБИТИ? Меси добио понуду од 400 милиона

FOTO: AP/Tanjug

Naime, majstor za fudbalske transfera Fabricio Romano je objavio da je Al Hilal iz Saudijske Arabije ponudio 35-godišnjaku iz Rosarija 400 miliona evra godišnje da bi ga privoleo da karijeru nastavi u Rijadu.

Al Hilal želi da dovede kapitena Argentine koji će na kraju sezone napustiti Pariz. Navodi se da ovaj želi da dovođenjem Mesija "odgovori" večitom i gradskom rivalu Al Nasru koji je nedavno angažovao Kristijana Ronalda.

Ipak, Mesi bi želeo da ostane u Evropi, a takođe se pominje da je Barselona spremna da mu ponudi dobre uslove da se vrati u Kataloniju.

Klub sa "Nou Kampa" čeka da se reši finansijski fer plej, pa da pošalje ponudu za legendarnog fudbalera.

BONUS VIDEO: Lalatović: Oteto je prokleto...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!