LACIO ČUVA SRBINA: Klub je spreman na sve samo da zadrži Milinković Savića

Novosti online

04. 04. 2023. u 20:23

SERGEJ Milinković Savić je neko bez koga nije moguće zamisliti igru Lacija. Srbin je odličan i ove sezone i sigurno će biti veoma tražen na leto. Ipak, uprava nebesko-plavih će učiniti sve da ga zadrži.

ЛАЦИО ЧУВА СРБИНА: Клуб је спреман на све само да задржи Милинковић Савића

FOTO: AP/Tanjug

Kako piše "Gazeta delo sport", uprava je Mateji Kežmanu, agentu sjajnog veziste predložila nekoliko varijanti za produžetak saradnje i ostanak u Rimu.

Za svaku je zajedničko to da bi ugovor bio potpisan na dve godine, uz povećanje plate sa dosadašnjih 3.200.000 na 4.000.000 evra. U ugovor bi bila ubačena i otkupna klauzula.

Jedna od najvažnijih stvari za Sergejov ostanak na "Olimpiku" je ta da klub izbori plasman u Ligu šampiona. Kako sada stvari stoje ekipa Maurisija Sarija će igrati u eliti, pošto zauzima drugo mesto u Seriji A sa pet bodova više od petoplasirane Rome.

Ukoliko se Milinković Savić ipak odluči za promenu sredine, Lacio bi kako se ističe bio zadovoljan cifrom od 40.000.000 evra, a predsednik nebesko-plavih Klaudio Lotito je svojevremeno tražio i 100.000.000.

Srpski reprezentativac je ove sezone u italijanskom prvenstvu odigrao 26 utakmica, postigao je pet golova i upisao osam asistencija.

BONUS VIDEO: Lalatović: Oteto je prokleto...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!