POVREDA JE PROŠLOST: Mančester junajted dobija ogromno pojačanje za nastavak sezone

Novosti online

04. 04. 2023. u 17:27

Danski fudbalski reprezentativac Kristijan Eriksen oporavio se od povrede članka i počeo da trenira sa ostatkom ekipe, izjavio je menadžer Mančester Junajteda Erik Ten Hag.

ПОВРЕДА ЈЕ ПРОШЛОСТ: Манчестер јунајтед добија огромно појачање за наставак сезоне

FOTO: AP

   - Vratio se na teren, danas je nastavio kolektivne treninge, pa ćemo videti koliko će brzo napredovati i kad će biti u konkurenciji za sastav ekipe - rekao je Ten Hag.

    Eriksen sigurno neće zaigrati sutra u zaostaloj utakmici 25. kola Premijer lige protiv Brentforda na Old Trafordu, dodao je Holanđanin na konferenciji za novinare.

    Danac se povredio na utakmici FA Kupa protiv Redinga pre više od dva meseca i njegov povratak na teren značiće mnogo Mančester Junajtedu u finišu sezone, jer se klub grčevito bori za plasman u Ligu šampiona, a uz to je i dalje u igri za trofeje u Ligi Evrope i FA Kupu.

    Junajted je trenutno peti na tabeli Premijer lige, a četvrto mesto koje vodi u evropsku elitu drži Totenhem sa istim brojem bodova i boljom gol razlikom, ali londonski klub ima odigrana dva meča više.

 

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA! Danilo Pantić prelepim golom iz slobodnog udarca vratio Partizan u život

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna