POTVRDA DOBROG RADA SVIH U KLUBU : Fudbaleri TSC-a zaseli na drugu poziciju na tabeli

Novosti online

19. 03. 2023. u 18:00

FUDBALERI TSC-a su na putu koji vodi ka izlasku na evropsku scenu, što je klupski cilj u ovoj sezoni, a trenutni boravak na poziciji odmah iza lidera na tabeli, potvrda je da ga dobro trasiraju.

ПОТВРДА ДОБРОГ РАДА СВИХ У КЛУБУ : Фудбалери ТСЦ-а засели на другу позицију на табели

TSC

Tako rezonuju uzdanice superligaša iz Bačke Topole, Saša Jovanović i Milan Radin i naglašavaju da je želja svih sa „TSC arene“ da nastave sa dobrim partijama koje donose bodove za ostvarenje ambicija.

Bačkotopolčani su u subotu nadigrali Mladost iz Lučana 2:1, i pretekli „crno- bele“ na drugom mestu i pokazali da kompletan jesenji trud i učinak, kao i nastavak od starta prolećnog dela šampionata, overavaju iz meča u meč.

- Zapravo, to je potvrda svega dobrog u klubu, dobrog rada nas igrača i stručnog štaba, uprave, okruženja i čitavog kluba koji pokazuje da je stabilan u Srbiji- kaže Saša Jovanović, strelac drugog gola u pobedi nad ekipom iz Lučana.- Poveli smo već u uvertiri meča sa ekipom Mladosti, kada je Miloš Cvetković sa distance prelepim golom otvorio rivala. Od tog trenutka smo zaigrali bolje, dobili vetar u leđa i smatram da smo mogli da ostvarimo još ubedljiviju pobedu.

O mogućnosti da zadrže poziciju drugoplasiranog, Jovanović je takođe određen.

- Drugo mesto, zašto da ne? Bože zdarvlja pa da se borimo za to. Međutim, smatram da je najbitnije da nastavimo i da nam u glavama bude osnovni klupski cilj. Trener Žarko Lazetić od nas traži da igramo, da uživamo na terenu i veoma je značajan takav pristup. Jer, utisak je da golovi, koji donose rezultat, u takvoj postavci priče, doalze sami po sebi. Imamo sjajnu atmosferu, što se kaže, ekipa smo. Došao sam u TSC pre osam meseci i prihvaćem sam oberučke. Van terena smo takođe ekipa, družimo se, najčešće u kafiću na našoj „akademiji“ i mislim da se sve to oslikava na terenu- ističe Jovanović.

Milan Radin, „zadnji vezni“ superligaša iz Bačke Topole, koji je ponikao u RFK Novi Sad, a u karijeri nosio dresove Partizana i Mladosti, odigrao je odličnu partiju za doprinos pobedi i rokadi na tabeli nad svojim bivšim klubovima.

- To je sve fudbal, koji priča najlepše priče a u osnovi svega je istinska želja za pobedom i dokazivanjem- kaže Radin.- Dokazivanje je ono što predstoji iz meča u meč a druga pozicija na tabeli je nov izazov za nas. Imamo šanse da je zadržimo, imamo samopouzdanje ali ne smemo zaboraviti da je preostalo još 10 utamica i da su tu ukorak, Partizan i Čukarički. Zatom smatram da ne bi trebalo mnogo da razmišljamo i da se opterećujemo, nego da nastavimo u našem stilu.

Kada govori o modelu igre koji karakteriše superligaša iz Bačke Topole, Milan Radin, uzdanica koji se ekipi priključio zimus u prelaznom roku, ne krije da se poseban stil pokazao uspešnim.

- Želimo loptu u našem posedu da stvaramo šanse i aktivan mehanizam da brzo loptu vratimo na našu stranu, odnosno, da se na terenu mi pitamo. Takav način igre negujemo bez obzira na to o kom rivalu je reč – kaže Radin.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

NEDELJA ODRŽIVOG RAZVOJA I POSLOVANJA: Bolji biznis za bolje društvo