KOLIKO JE SAMO FUDBAL SUROV... Suze Srbina obišle planetu (VIDEO)

Novosti online

15. 03. 2023. u 08:35

Fudbaleri Intera eliminisali su ekipu Porta u osmini finala Lige šampiona ukupnim rezultatom 1:0, i tako prošli u četvrtfinale najelitnijeg evropskog fudbalskog klupskog takmičenja.

КОЛИКО ЈЕ САМО ФУДБАЛ СУРОВ... Сузе Србина обишле планету (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

"Poginuli" su igrači Porta na terenu i prema mišljenju neutralnih ljubitelja fudbala zaslužili bar produžetke na osnovu viđenog u revanšu.

A domaći su bili i te kako blizu takvom ishodu, kada su u nekoliko navrata pogađali okvir gola. Nije bilo sreće za plavo-bele, a prednjačio je Marko Grujić.

Srpski reprezentativac je pogodio prečku u petom minutu nadoknade i vrlo teško to podneo. Pao je Marko na zemlju, a suze su potekle kao kod deteta.

U istom napadu pogodili su i stativu, ali ni to nije bilo dovoljno da izbore produžetke, a reakcija Grujića nakon meča sve govori.

Kako samo nije ušla...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)