ĐERAR PIKE O BIVŠEM KLUBU: Uopšte mi ne falite!

Novosti online

14. 03. 2023. u 11:46

LEGENDARNI fudbaler Barselone i dugogodišnji kapiten Đerar Pike nikada nije imao dlake na jeziku. Najnovijom izjavom šokirao je navijače sa "Nou Kampa", ali i sve one koji prate španski fudbal. Upitan da prokomentariše najnovije vesti iz Katalonije i španskog kluba o tome kako je Barselona godinama podmićivala sudije na svojim utakmicama, Pike je bio više nego jasan.

ЂЕРАР ПИКЕ О БИВШЕМ КЛУБУ: Уопште ми не фалите!

foto: EPA

- Stavio bih ruku u vatru da Barselona nije plaćala sudije. Ako hoćete da kupite sudije, date im novac tajno, a ne da im uplatite na račun od neke kompanije. Jednostavno je. Mi igrači nismo znali ništa o tome, imali smo puno pouzdanje u ljude koji su vodili klub. Bilo je to zlatno doba Barselone u kojem smo bili daleko bolji od svih rivala. Nismo zavisili od sudija - rekao je Pike.

Međutim, odmah zatim je naglasio da mu bivši klub uopšte ne nedostaje.

- Otišao sam zbog nekoliko razloga. Ne nedostaje mi Barselona. Nimalo! Nisam se osećao bitno i zbog toga mi je postalo loše u klubu. Verujem da sam doneo dobru odluku u svojoj karijeri - jasan je Pike.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024