SITI I INTER FAVORITI, ALI... Posle kvarteta od prošle nedelje, u utorak Liga šampiona dobija još dva učesnika četvrtfinala

Novosti online

13. 03. 2023. u 17:44

ČELSI, Bajern, Milan i Benfika su četvrtfinalisti Lige šampiona, a sutra uveče oko 23 sata pridružiće im se još dva kluba. Ako se gleda po reputaciji, rezultatima prvih utakmica i "težini" rivala realno je da se ovom kvartetu pridruže Mančester siti i Inter, ali je jasno da i Lajpcig i Porto imaju računicu pred sutrašnje revanše (21.00).

СИТИ И ИНТЕР ФАВОРИТИ, АЛИ... После квартета од прошле недеље, у уторак Лига шампиона добија још два учесника четвртфинала

FOTO: EPA

- Ulazimo u dobrom raspoloženju u ovu utakmicu. Siguran sam da možemo mnogo bolje da odigramo nego u prvom meču i da se na pravi način adaptiramo na sve eventualne pokušaje Lajpciga da nam napravi probleme - istakao je strateg Mančester sitija Pep Gvardiola.

Nemci, sa druge strane, na "Etihad" dolaze bez bele zastave verujući da mogu da iznenade tim koji je na poslednja 23 meča u Ligi šampiona na domaćem terenu zabeležio 21. pobedu i dva remija.

- Potpuno smo drugačiji tim kada imamo prostora, a iskreno očekujem da ćemo ga večeras imati. Dolazimo u Mančester sa planom i željom da napravimo veliku stvar za sebe i klub - optimista je trener Lajpciga Marko Roze.

Drugi meč u utorak uveče je okršaj Porta i Intera na "Dragau" i taj duel bi mogao da bude još zanimljiviji s obzirom da Italijani brane minimalac koji im je na "San Siru" doneo Lukaku u finišu utakmice. Porto u revanš ulazi osokoljen pobedom nad Estorilom (3:2), dok je Inter poražen na gostovanju Speciji (2:1).

OSMINA FINALA

BENFIKA - Briž 5:1, 2:0

Totenhem - MILAN 0:0, 0:1

ČELSI - Dortmund 2:0, 0:1

BAJERN - PSŽ 2:0, 1:0

UTORAK 

Porto - Inter 21.00 (0:1)

M. siti - Lajpcig 21.00 (1:1)

SREDA

Real - Liverpul 21.00 (5:2)

Napoli - Ajntraht 21.00 (2:0)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)