LEGENDA JUVENTUSA UDARILA NA SRBINA: Dušan Vlahović ima psihološki problem

Novosti online

10. 03. 2023. u 08:23

Posti više nego ikada kada su golovi u pitanju srpski napadač Dušan Vlahović. Udarna igla Juventusa nije ni protiv Frajburga u Ligi Evrope uspela da zatrese mrežu, a mnogi su se nadali i da će to učiniti protiv Rome u Seriji A, ali je tim Žozea Morinja izašao kao pobednik (0:1).

ЛЕГЕНДА ЈУВЕНТУСА УДАРИЛА НА СРБИНА: Душан Влаховић има психолошки проблем

FOTO: AP/Tanjug

Čak i legendarnom Alesandru del Pjeru smeta kako je mladi as izgledao protiv Nemaca.

- Nije mi se svidela Dušanova partija - istakao je bivši kapiten velikana iz Torina u izjavi za Skaj sport.

- Možda je do psihološkog uticaja, koji mu ne pomaže. Možda do toga što je dres Juventusa izuzetno težak i uvek se više broje utakmice na kojima niste dali gol. Svi smo svesni da poseduje kvalitet da trese mreže. Zato mi se nije dopalo što na susretu sa Frajburgom iz nekih situacija makar nije šutnuo. Bitno je da Vlahović uživa poverenje trenera Masimilijana Alegrija i navijača. Potrebno je da ostane spokojan i nastavi da radi.

Sa ocenom legendarnog asa saglasan je i šef stručnog štaba. Ionako je rekao Alegri da mu se ponekad više sviđaju utakmice na kojima Dušan Vlahović nije strelac, jer na njima završi dosta „nevidljivog“, trenerima bitnog posla.

- Važno je da Dušan ostane miran na terenu. Golovi će stići. Možda već u nedelju protiv Sampdorije - staloženo će Maks Alegri.

Juve ima 1:0 iz prvog meča osmine finala Lige Evrope. Možda dovoljno, a možda je mogao da stekne i opipljiviju prednost.

- Moramo da poboljšamo broj datih golova. Stvaramo veliki broj šansi, a procenat iskorišćenih je nizak. Potrebno je da budemo odlučniji kad nam se ukažu šanse. To je stvar samopouzdanja i zato nam je duel sa Sampdorijom važan, da osvojimo tri boda na našem stadionu - dodao je Alegri.

BONUS VIDEO: "STRAH JE ČUDO": Duljaj posle novog kiksa Partizana: Najgore je kad se izgubi samopouzdanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista